mandarin

inlägget får heta mandarin eftrsom jag typ är helt jäkla beroenda av dom. Har ätit 5 stycken nu, tjockis varning på mig alltså.
Idag så har jag typ mest tränat, kanske samanlagt 4 timmar, jobbig dag eller vad? Men ganska skönt endå.. för då får man inge skuldkänslor om man äter chips senare på kvällen, som jag nu tänkt göra  (a). Idag hade jag tänkt vara jätte tråkig och stanna hemma Måste plugga! Saya vill att jag ska åka in och möta henne på espressohouse på stureplan, men har tappat busskort så det går inte så bra...
Nu är det precis en vecka kvar tills jag åker till usa! Nån som vill att jag ska köpa nåt, tell me! Haha angelica vill redan att jag ska köpa shutters i olika färger för 1500 tror jag det var, haha det kmr ju typ bli hur många par som helst eftersom dom inte är så dyra precis. fast det beror ju på var man köper dom. och för er som inte vet vad det är så är det ett par solbrillor.
Men sen vill jag också ursäkta för den fula bilden här brevid, men alla är inte fotogeniska! men nu ska jag inte trycka ner mig själv, därför så ska jag komma på nåt bra med mig själv. och det blir att jag är posetiv.
Asså har ni tänkt på hur dåliga vi människor är på att ge oss själva komplimanger och posetiva kommentarer? det är verkligen nåt som vi alla borde förbättra! Så från och med nu kära läsare har ni en läxa . och det är att varje kväll tänka på nåt bra om er själva, kan tex va att ni är en glad och trevlig person. att ni är hjäpsam.. m.m. ni fattar grejjen? Nu får ni lova att ni gör det,  för jag kan lova er att man kommer mkt längre i livet med att vara posetiv mot sig själv, men andra ord.. bra självförtroende :) Det är många som tyo kopplar egoistisk och självsäker till varandra, det har inget med varan och göra.. snälla ge er en chans och inse det!
nog med filosofi för den här gången, nu ska jag plugga skriver mer sen

puss å kram

money

Idag så satt jag och jenna barnvakt åt 3 små pojkar! Det var ju rätt så okej faktist tills dom skulle sova och dom vägrade att somna, dom skulle självklart kolla i sina böcker om djur och dinosaurier. Men som tur var så fick vi 300 spänn ( tror jag ) som vi delade på, så nu är jag ett stycke rikare. Jag undrar vad som skulle hända om det inte fanns pengar, då skulle världen gå under för ingen skulle vilja jobba utan lön, och vem skulle då hålla i internet bolagen.. och utan internet.. ingen blogg! herregud vad hemskt. haha.
Idag var en lite speciell dag i skolan eftersom det var en amrikan vid namn Jobie som hälsade på vår klass. Han var kompis till sara och han var tyst, men trevlig. Måste nog va lite jobbigt att komma till en skola där typ alla stirrar på en. haha. life is hard bitch!
Och juste! sen hade vi svenska provet! 1 prov klart, 4 kvar! yippie. Jag tror det gick ganska bra faktist, gjorde klart det typ 10 min, sjuuukt lätt ska jag säga er. Det handlade om satsdelar och sånt. trevligt trevligt.
Om ni undrar varför inlägget döptes till "money" är det för att jag precis håller på att casha in mkt pengar, + att det känns som livet kretsar runt just.. pengar pengar pengar! Mamma är skyldig mig flera hundra, jippie! :)
Jag ska börja barnvakta mer, man får lite mer än tusen i månaden för det! det är nice tkr jag.
Bilden här brevid är kanske inte den finaste på mig, men den enda jag hade.. är tagen 07.10 på morgonen det innebär = inget smink = ful. haha :) undrar vad jag skulle göra utan smink lalala.
nu ska jag fixa lite stuff skriver mer senare. xoxo

powter

just nu så sitter jag och lyssnar på daniel powters låt freeloop. Jag verkligen älskar hans låtar! dom är så himla underbara och dom får mig att tänka till lixom. Perfekta då man känner sig nere eller deppat ihop. Men det är nog varierande från person till person. Men för mig funkar det.. sen är ju frågan om det finns nån som tänker likadant som jag gör? Eller är allas tänkande unikt, svårt att veta eftersom det är hur svårt som helst att förklara för någon hur man tänker & vad man ser i sina tankar.. lite läskigt det där med att man aldrig slutar tänka lixom. Det är faktist inledningen på min mammas bok: once my doughter told me: mom have you ever thought about that you never stop thinking. Jag var 4 år när jag sa det, jag var en mkt filosofisk person på den tiden! Nu tonade musiken långsamt bort. är typ helt tyst förutom min mammas rop från köket om att pappa saka hjälpa henne med disken, har hon nån gång hört talas om att gå upp för trappan och prata? jag ska fan instalera interna radior i mitt hus. kan nog behövas! vi skriker alltid på varandra mellan våningen för att vi är för lata för att gå. Asså ärligt talat.. människan är lat på alla sätt, tex det här med miljön.. alla vet vad som håller på att hända. men vi är för lata för att orka bry oss. vi gömmer oss istället och tror att nån annan ska fixa det! jag blir så sur på sånt. jag menar.. hur svårt kan det va att stänga av kranen när vi borstar tänderna, gå dom 10 min. till skolan istället för att åka bil. stänga av tv´n istället för att sätta på standby. Snälla ni- tänk på det här! om ingen gör nåt.. vem ska då göra det?

tänk lite på det kära läsare, men nu ska jag sova och samla mina tankar för imorgon har jag prov. lycka mig till!

ni är fina ni

kusin vitamin

okej, hur ska man börja ett mail till sin kusin som bor på andra sidag jordklotet som man inte träffat på 8 år? Det är precis vad jag sitter och tänker på just nu. Det är nämligen så att på fredag nästa vecka åker jag till mitt älskade hemland usa och ska träffa mina kusiner. Mamma gav mig min kusins meghan´s mailadress.. så ska försöka sätta ihop ett fint och trevligt mail till tjejen.
typ tio minuter senare...
okej nu blevre typ såhär:
Hi meghan, well now it was about 8-9 years ago i saw eachother last. and im very exited to se you all in a little less than 2 weeks! :) maybe you got facebook or msn so we could chat a little, cos i don´t know or remember so much about you. Maybe you got a picture of you that you could send to me?  Say hi to your family from me and i hope to hear from you soon. xoxo//jenny :)
haha det fick duga sen får jag vell se om hon vågar svara mig, lite fjantigt blev brevet men jag visste inte riktigt hur jag skulle skriva, hare bra puss!<3

vårt bord

haha fick bara lust att skriva om hur sjukt konstig min klass är, särskilt bordet jag sitter vid som består av mig, susanna, josefina och robin. idag så satt jag och robin och skrev en rapp på svenska lektionen om att vi var rika och att sussie var vår manager som älskade skin väskor?. Jag och susanna gjorde en sång på franska om baugetter & franska städer.. som sedan slutade med att vi sjöng om irländskt kaffe.. skumt haha. Men vår klass är lixom sån lite flummig och så. just live with it. and i love it!
fredut jenny filosofen ( enligt jann)

tips från coachen

äntligen klar med pluggandet, och nu kan jag få slappna av lite och skriva i bloggen. Det blir jag alltid så lugn av. det ger mig en avslappnande effekt. Men snälla ni som skriver bloggar, skriv aldrig för att ni tänker, oj jag har inte skrivit idag! måste fixa ihop nåt snabbt. skriv bara då ni känner för det eller har något vettigt att skriva, elr kanske bara vill filosofera ( som jag gör nu ). Det blir aldrig roligt för läsaren att läsa snabba, ogenomtänkta, hjärtlösa, trista, onödiga inlägg. bara ett litet tips från coachen.. haha:)
nu är klockan typ halv tio. så jag har gott om tid att  varva ner och göra nåt jag gillar. i det här fallet att spela gitarr! Vill man bli så måste man träna.. det vet vell alla?
Och föresten, tack för det söta mailet från olivia! uppskattade det verkligen, kul att du gillar min blogg. :D. och till er andra, kommentarer & mail uppskattas med tusen pussar & kramar, bara så ni vet ;). Svarar på allt vettigt!
NU ska jag fotografera lite & spela på min söta gitarr! hare gott sockertopp!

marinblå

älskade nine west klackskor, marinblåa! Var bara tvungen att lägga in en fin bild på mina älskade skor. På bilden ser dom grå svarta ut pga av ljuset men egentligen är dom marinblå. Och bara så ni vet jag fullkomligt älskar färgen marinblå. love love love! jätte snyggt om man har en kort klänning, får benen att se längre ut  + att man får bra hållning. Den marinblåa färgen passar extra bra till en vit klänning ( tex. student). 

härligt


Bara en liten härlig bild jag tog med min fjuttiga digital kamera från samsung

stress

usch vad mycket tid av ens liv som ska läggas ner på allt det där pluggandet. Ennu en hel dag har gått åt att  plugga inför min prov. Känns som det enda som skrivs här i bloggen är om mitt pluggande & stress. Måste va ganska tråkigt för er läsare? men eftersom ni nu sitter och läser den här texten så betyder det att ni endå tycker det är lite kul? kanske för att ni kan sitta och skratta åt mitt patetiska liv där ett ord står högst upp på listan stress!
Här på bilden brevid ser ni mig samtidigt som jag skrev min musikredovisning på datorn idag.  Haha inte min snygga sida precis, men livet är till för att man ska bjuda på sig själv!
Det enda som faktist inte varit stressigt idag var min korta promenad med en kompis ner till vattnet bredvid mitt hus & ett långt härligt bad samtidigt som jag läste boken - tio saker jag hatar med mig själv. Boken var halvbra.. lite trist men endå en hyffsad handling. Killar gillar nog inte den.. dom förstår sig lixom inte på livet & balansen mellan sanningar och lögner. Men det är vell nog inte så många som gör nu förtiden? När man läste boken förstod man faktist hur bra det är att faktist alltid vara sig själv och inte spela sig fram genom livet. det är nog det som författaren vill komma fram till! Förövrigt så har jag faktist lyckats övertala min pappa att vi ska köpa en systemkamera, det var lättare en jag trodde. det enda jag behövde säga var: Pappa vi borde köpa en systemkamera åt familjen. jag har ju min digital kamera & så.. men man kan inte ta fina naturbilder. han ba: jo jag förstår .. vi får vell köpa en till familjen då. jag kan kolla upp det.
Haha det där måste va det första bra som har hänt mellan mig och min far på länge! annrs duger han inte till så mycket mer än att försöja familjen och försöka få mig att inse att jag måste lära mig mer om omvärlden och vilka molykyler man kan inte i en lampa & hur många atomer ett blad innehåller. haha överdrift? NEJ! Men nu vill han att jag ska plugga mera! bäst att lyda så kameran blir verklighet.
oh i love u so! / jenny

sounds

Jag undrar hur det skulle vara om allt bara blev helt tyst plötsligt, inte ett enda ljud. det skulle fan va läskigt. just nu hör jag tex dator fläktens låga surr , vattenkranen från köket, långsama dunk nerifrån källaren där calle sitter och håller på i studion, slamrande tallrikar från mamma när hon diskar, msn inloggningsljud från datorn brevid, mina andetag, knappandet på tangentbordet då jag just nu sitter och skriver i min blogg. Jag undrar varför jag egentligen skriver i bloggen? förut sa jag ju att jag gjorde det för att kunna se tillbaka på mitt liv senare - men det var tydligen inte så.. eftersom jag raderade alla inlägg igår. Jag vet kanske inte varför jag skriver egentligen? Jag kanske bara gör det. typ som den där tanten på tv stickar? skummt är det iaf. att publicera sitt liv på internet. som om man skulle vilja att hela världen läste om mig, mitt liv, kolla på mina bilder, hur egoistisk får man va egentligen? Man skriver ju inte för att andra ska ägna sitt liv till att läsa om ens eget, inte jag iaf. Fast det slutar ju med att det blir så? även fast man inte menar att det ska vara så. tex. varför läser du min blogg just nu? är det för att jag är så egoisktiskt självupptagen och vill att hela världen ska veta om mitt liv och mig själv, eller för att det är en avslappnande stund, eller för att mina inlägg får dig att bli glad, eller att skratta av töntighet. Eller så läser du för att du precis som jag.. inte riktigt vet varför.

Det här är ju bara en massa onödiga frågor. så jag slutar skriva nu.
jag menar.. kommer det här inlägget hjälpa världen? svar : nej.

svar nej... vad menar jag..
skitsamma
peace/j

studera för framtiden

ett matte diagnos, ett sveska prov, ett musikprov, ett no prov, ett teknik prov, en no inlämningsuppgift, en musikredovisning, en biologi uppgift , en teknik uppgift.... är bara lite av det som jag har till den här och nästa vecka. 4-5 prov är bara lite för mycket tycker jag. egentligen får man inte ens ha det enligt skolverket. fan va allt ska vara stressigt med plugget & allt sånt där. asså jag måste verkligen säga, dom här första veckorna i 8an är några av dom stressigaste i mitt liv. Men jävligt lärorika. Och det är alltid bra. tycker jag iaf. Men vill man bli rik & smart så måste man slita hårt nu i plugget för att få bra betyg och så. ( om man nu inte har en pappa som ger en flera miljoner i arv. lycko paris hilton.) Asså idag har varit typ pluggdagen nr 1. Har suttit konstant vid köksbordet från ca: 14.00 - 19.30 utan att gå därifrån. det är ju typ 5 timmars plugg om inte mer? fattar ni hur trött jag är nu. plugg plugg plugg.. känns som skolan tar över livet. det kanske är livet?
Men vill man ha ett bra liv så måste man - studera för framtiden, precis som det här inlägget heter och handlar om.
Men för att få bort den här stressen ur tankarna så ska jag nog skriva om nåt helt annat? vad sägs om min underbara vän frida. hon är en sån där person som man blir så oerhört glad & lycklig av - en äkta bästavän ska ni veta! i love you baby! jag vet att du kommer läsa det här, för du är ju bara sååå intresserad av mitt liv. haha *ironi*

HÖST

Nu så äre höst och ärlit talat så älskar jag hösten, det måste nog va min favorit årstid även fast jag har mycket roligare på sommaren och vintern. Men det är nog bara för att alla träden har så underbart härliga färger och höstkläderna är ju bara så bäst! Stickade mysiga underbara mjuka koftor och snygga grejjer kan man hitta också. Höst regnen är också ganska härliga då man sitter inomhus och dricker en varm chocklad med vispgrädde och hör dropparna slå mot taket? Men ibland kan hösten vara ganska hemsk också , kallt risigt & blöt. men det skiftar ju från person till person vad man tycker om. Men en mysig tid är det iaf. det måste ni erkänna.
Idag så slutade jag tidigt, 13.35. det är därför jag älskar tisdagar så mycket! har bara 3 timmar lektioner samanlagt, thats so nice!
Men snart så kommer dagen inte vara så himmla rolig längre, för jag måste plugga inför 5 prov som kommer snart! snacka om jobbigt. Men klockan halv 8 har jag basket, då får jag tankarna på lite annat ett tag, det kan vara rätt så avslappnande fast det är jobbigt. Haha med tanke på avslappnande så vare en skum grej på tv imorse ( tv4). i morgon soffan så kom det nån tant och typ snackade om stickning och att det typ var avslappnande och problemlösande, haha så ifall jag nånsin får problem, så kanske jag borde springa till närmaste garnbutik och sticka mig ur det. lite skummt lät det.. men det kanske funkar? får pröva nån gång :)
Just nu är jag lite extra dag eftersom jag äntligen löste problemet med kommentarsfunktionen ( fast jag inte stickade, wow!). Det är nämligen så att det inte gått att kommentera min blogg på flera månader, men nu fixa å trixa jag lite och vips så funkade det igen! så passa på att kommentera nu i hettans tider, vem vet jag kanske råkar paja allt igen?

Men nu så hinner jag inte skriva så mkt mer, måste ta ut Rocky (mitt marsvin) eftersom det är varmt och soligt.

hare bra sötungar, love and peace  / your jenny

new times are here

Nu så tröttnade jag på något sett på den "gammla bloggen" och alla skräpiga ointressanta inlägg, jag tänker börja på nåt nytt.. gå tillbaka till steg 1. vad tycker ni?
jag ska säga er att det tog hårt i hjärtat att radera alla 412 inlägg, ångrade mig efter, för ibland ere kul att titta tillbaka på sitt liv. men gjort är gjort. och jag tror det är mer posetivt än negativt. Men jag känner mig på nåt sätt mkt piggare, känns precis som en ny start ska göra.. lite spännande och tomt, men på ett bra sätt.

just nu så sitter jag och läser i en bok om Bob Dylan samtidigt som hans låt It aint me babe, dunkar in i huvudet från stereon på nedervåningen. Jag ska nämligen redovisa om honom på musiken om nån vecka eller två. Så måste läsa och lyssna in lite fakta och toner av honom för att få lite inspiration,  Nu så blevre plötsligt tyst, säkert pappa som stängde av.. konstigt han typ älskar bob dylan? han ska säkert se på nyheterna.. han skulle nog ta självmord om dom tog bort det, jävla burskris-tönt<3. när man tänker efter så är Bob Dylan rätt så bra, även fast det är gammal gubb musik. Älskar hans röst typ, aja han e bra iaf, inte min favorit, men bra.
men tanke på favoriter, så saknar jag en av mina favoriter angelica, väldigt mkt! vi måste ses snart gumman, i love u so much babycake!, spana in hennes fina blogg - finelife.blogg.se - grymt bra :D

nu ska jag spela lite på min älskade gitarr och lyssna vidare på bob dylan som min pappa satte på nu igen. hare bra alla läsare. jag står er troget !


peace jenny

RSS 2.0